Oastkern 14
9288 XJ Kootstertille

Lasservice van de Voorde

Lasservice Van de Voorde is opgericht in 1995 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de las- en constructie wereld. Lasservice Van de Voorde wordt gekozen vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit tegen concurrerende prijzen. 
De productie en montage wordt door eigen vakmensen uitgevoerd. Ons programma bestaat naast het uitlenen van vakbekwaam personeel uit een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, zoals het vervaardigen van alle soorten hekwerk (van landhek tot balkonhek), trappen, leuningen, spanten voor bedrijfsloodsen, machineonderbouw, kooiladders en noem maar op.
Lasservice Van de Voorde is zeer breed inzetbaar in las- en constructiewerkzaamheden in staal, RVS en aluminium.

Ons motto is: U vraagt en wij produceren.


Geschiedenis
Van oud schuurtje tot nieuwe bedrijfsloods. Rienus van de Voorde legde de basis voor het constructiebedrijf in 1995. Aanvankelijk werkte hij als freelance lasser en vervaardigde landhekken, maar al vlug kwam daar de constructie van trappen, spanten voor bedrijfsloodsen, frames voor machineonderbouw, balkonhekken, sierhekken, regenpijpen en kooiladders bij.Hij startte in een oud schuurtje in z'n woonplaats, waar hij dus al snel uitgroeide. In 1998 werd een nieuwe bedrijfsloods gebouwd en in 2005 is daar een tweede bij gekomen.

ProjectenOok interesse in onze diensten? Neem contact met ons op.